tradia.ro

Traduceri Tehnice

Traducerea tehnică este un domeniu vast care nu se limitează doar la tehnologie. Ea acoperă toate sectoarele care folosesc o terminologie specifică. Această ramură a traducerii reprezintă o miză majoră pentru dezvoltarea întreprinderilor. Pentru a se extinde și a cuceri noi piețe străine, organizațiile au nevoie mai mult ca niciodată să își traducă conținuturile în diferite limbi. Și acest lucru indiferent de specificitatea documentelor lor.

Serviciul nostru de Traducere Tehnică include traducerea specializată a unui număr mare de documente: proiecte tehnice, studii de fezabilitate, caiete de sarcini, cataloage tehnice, certificate de conformitate, manuale de utilizare și întreținere, ghiduri de folosire a echipamentelor, specificații tehnice, brevete, rapoarte științifice, glosare de termeni tehnici, investigații în domeniul energiilor construcțiilor, etc.

La Tradia, suntem specializați în gestionarea proiectelor de traducere tehnică și ne angajăm să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră se asigură că documentele dvs. sunt traduse cu precizie și profesionalism.

Servicii de Traduceri Legalizate Traduceri Autorizate Apostilări Supralegalizări Contactează-ne

Trimitere document

Termen
Legalizare notarială
Încarcă document